OVER MIJ

Even tijd voor jezelf nemen en helemaal tot rust komen. Daarvoor moet je bij Monique Cosmetique zijn. Laat jezelf maar eens heerlijk verwennen en daarbij ook nog eens je huidconditie verbeteren.

Ik ben Monique van Wijk, woon in Huizen en heb al 20 jaar ervaring in de Beauty- en Wellness branche. Gewerkt bij diverse grote salons onder andere bij Newport Health & Spa en inmiddels een eigen praktijk opgebouwd met vele vaste klanten. U mag van mij een hoge mate van kwaliteit en professionaliteit verwachten. Daar blijf ik constant aan werken.

U kunt genieten van diverse schoonheidsbehandelingen, manicure, heerlijke massages en voetverzorging. Het complete gedetailleerde aanbod kunt u vinden op deze website.  U kunt bij mij ook terecht voor huid- en productadvies. Bij zowel algemene als specifieke huidproblemen kan ik u adviseren en de juiste producten aanreiken.

Ik werk bij mijn behandelingen met producten van het merk Priori. Dit is een zeer kwalitatief hoogwaardig produkt. Priori is zelfs het enige professionele huidverzorgingsmerk met Advanced AHA. Het bevat het zogenaamde LCA-Complex, wat een unieke combinatie van melkzuur, essentiële vitamines (A,C,E & Pro vitamine A) en antioxidanten is.

Het zorgt ervoor dat u een gezondere en jonger uitziende huid krijgt, door geavanceerde hydratatie en huidvernieuwing in meerdere lagen. De eerste stap in elk anti-aging huidverzorgingsprogramma.  Ik vertel u hier graag meer over.

Mag ik u binnenkort ontmoeten?  Bel mij voor een afspraak.

Monique van Wijk

TOP